آرشيو وبلاگ اخبار و مطالب جدید و جالب شنبه 27 اسفند 1390برچسب:آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی روز,آشپزی فرنگی,آشپزی مدرن,اشپزی سنتی,شیرینی پزی,کیک, :: 22:34 :: نويسنده : امیر نصرالهی
* ژامبون یا رستبیف چهار ورق یک سانتیمتری * نان تست برش نخورده یک عدد کیک ساندویچ ابتدا دور تا دور نان را با کارد به قطر یک سانتیمتر بر میداریم و بقیه نان را از عرض چهاربرش میزنیم. پنیر خامهای را با سس مایونز مخلوط میکنیم تا به صورت کرم در آید. به گوجهفرنگیهای ورقه شده نمک میزنیم یک نان را در ظرف مورد نظر قرار میدهیم روی آن کرم مالیده ژامبون را به اندازه نان برش زده و روی نان میگذاریم. به لایه دیگر کرم زده روی ژامبون قرار داده کمی فشار میدهیم تا به لایه ژامبون بچسبد دوباره روی نان را کرم مالیده دو طرفش را گوجهفرنگی اسلایس شده قرار میدهیم بین دو گوجهفرنگی را نیز سبزی خردشده ریخته به نان بعدی کمی کرم مالیده و آن را روی گوجهفرنگی میگذاریم دوباره روی نان کرم زده ژامبون گذاشته به آخرین لایه کرم زده روی ژامبون قرار میدهیم. کمی فشار داده تا به هم بچسبد روی تمام سطوح کرم میکشیم و در پایان مقداری از کرم را با چند قطره رنگ قرمز به رنگ صورتی در آورده و روی کیک را تزیین میکنیم. این کیک را به مدلهای مختلف میتوان درست کرد. نظرات شما عزیزان:
|
||